OVER ONS

Even voorstellen

Mijn naam is Henk Brouwer en samen met mijn dochter Diana zijn wij het gezicht achter Roxy’s Tale Labradors.

In 1999 hebben wij als gezin onze eerste Labrador Retriever aangeschaft, Roxy v.d. Witte Hoeve’s Hof. Zoals je kunt zien is onze kennelnaam van haar naam afgeleid. Na het behalen van diverse gehoorzaamheid cursussen met Roxy, hebben wij kennis gemaakt met de jachttraining. Daar hebben wij met Roxy meerdere clubdiploma’s, K.N.J.V. diploma’s en workingtests behaald.

In 2005 is er een 2e labrador bijgekomen, Smirnoff’s Pepper v.d. Rooise Heikant. Pepper deed het goed in de jachtwedstrijden en de shows. Na alle gezondheid onderzoeken goed doorlopen te hebben, besloten wij een nestje te fokken met Pepper. Sindsdien fokken wij sporadisch een nestje.

Wij zijn lid van de Labrador Kring Nederland en fokken volgens de regels van deze vereniging. Daarnaast dienen onze honden minimaal de training op clubdiploma B niveau in de jachtopleiding te volgen.  Onze puppy’s groeien op in een huiselijke omgeving en worden goed gesocialiseerd.

Voordat wij een pup verkopen, dient er een goed contact te zijn tussen ons en de eventuele pupkoper. Wij vinden dat het kopen van een pup een weloverwogen beslissing dient te zijn. Wij wensen onze puppy’s een zo goed mogelijk hondenhuis toe. Wij fokken honden met werkpassie, daar horen natuurlijk eigenaren bij die actief met de hond bezig willen zijn.

Ook vinden wij het belangrijk om de eigenaren goed voor te bereiden voor het eerste levensjaar van de pup. Na een jaar houden wij een terugkom dag, zo kunnen wij zien hoe de pups zijn opgegroeid. In de tijd die daartussen ligt, maar natuurlijk ook daarna, zijn wij altijd bereikbaar voor vragen of adviezen.

Geef een reactie